fbpx
Cerca

http://flexallinc.com/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=236377 Ja fa 65 anys que Lluís Franquesa, mestre pastisser, va elaborar la primera coca. Des de llavors i fins ara,  Gradačac Forn Franquesa s’ha caracteritzat per les seves coques cuites al forn amb llenya. Una gran selecció de coques, pans i pastissos elaborats de forma tradicional amb les receptes de l’avi Lluís. Han mantingut l’ofici de pastisser al llarg de més de tres generacions, i cal destacar que es tracta d’una empresa tradicional, ja que els nostres besavis ja eren forners i encara avui els nostres productes es valoren per la seva qualitat i el seu sabor. El secret, mantenir la recepta tradicional.

Més de 60 anys d’història

1952

http://royalamericantours.com/fordeldorado.html Neixen les Coques de Perafita, els nostres avis Lluís Franquesa i Giró i Dolors Franquesa i Calderé comencen a elaborar un sol tipus de coca per a la gent del poble.

1962

El pa i les coques ja comencen a ser conegudes a tot el Lluçanès.

1972

S’amplia la varietat de coques i el seu nom ja és present a la comarca d’Osona i a les del voltant.

1982

El fill Salvador Franquesa i Franquesa agafa les regnes del negoci i arriben els primers autobusos a la botiga per fer degustacions de coques. Es comença també la nostra assistència a fires i mercats i, per tant, la marca Coques de Perafita pren un nou i fort impuls.

1992

Ampliem la botiga i l’obrador; la nostra participació a gran part de fires i mercats d’arreu de Catalunya és cada vegada més notòria així com els clients que ens visiten d’arreu del país a la botiga de Perafita.

2002-2006

Ja som presents a les principals fires i mercats d’arreu del país, amb gran èxit.

2006-2015

Obertura de la nova Agrobotiga del Lluçanès a Perafita i també dels apartaments rurals de Ca l’Estamenya. Obertura de més botigues pròpies i de nous clients i punts de venda arreu del territori. La marca COQUES DE PERAFITA està consolidada i té un gran renom.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

Reclama aquesta fitxa

Esteu d'acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta informació ?.