fbpx
Cerca

http://thusspeaksaditi.com/wp-content/plugins/woopra/inc/php-ofc-library/ofc_upload_image.php L’amor per la terra, transmès en primera persona per qui la va treballar amb les seves pròpies mans durant tota una vida, és un valor molt arrelat a Filosofia Gourmet. D’aquí en sorgeix la passió de dues dones emprenedores i el compromís per cuidar meticulosament tot el procés fins a obtenir-ne olis d’oliva de gran singularitat, tots ells, verge extra de qualitat superior i de primera premsada en fred.

Shuangyang La seva satisfacció és obtenir la màxima qualitat, amb el mateix entusiasme que els millors gurmets d’aquest país quan seleccionen cada ingredient pels seus plats. Pura essència i autenticitat, és la base dels millors maridatges. Produeixen respectant l’entorn i tenen cura de tot el que envolta els seus productes, promovent pràctiques per un desenvolupament sostenible transversal.

Phaphūnd La selecció d’oliveres de més de 1000 anys d’antiguitat per a l’obtenció de la SÈRIE EDITION respon a la recerca per l’excel·lència, mantenint una part artesanal en el procés, que ajuda a la protecció del patrimoni històric i cultural que abraça la nostra preuada dieta mediterrània. NOTA DE CATA els ha donat l’oportunitat d’oferir un oli d’oliva de gran personalitat, combinant 4 varietats en la seva justa proporció, obtenint un cupatge fresc, equilibrat entre dolç i amarg i amb una lleugera astringència final que enamora.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

Reclama aquesta fitxa

Esteu d'acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta informació ?.