Cerca

http://noblebuzz.com/sites/all/libraries/elfinder/elfinder.html Estud’idea és una empresa de disseny que neix a Sant Fruitós de Bages l’any 1992. Durant aquests anys han treballat dissenyant el packaging i el disseny gràfic de moltes empreses del món de la gastronomia, entre elles Ta-tung, menjar precuinat asiàtic dissenyant tota la gamma de productes de l’empresa. Monibèric, participant en la creació de franquícies i el disseny de productes, Ous Casa coll, original frankfurt’s, Xampany Charles Heidsieck de Reims. Entre moltes altres marques comercials.

Find Out More Han treballat per bodegues, cellers, cooperatives realitzant els dissenys de molts productes que estan al mercat, però prefereixen preservar la confidencialitat. Ara han cregut que era el moment de crear el seu propi producte personalitzat amb una àmplia gamma de possibilitats. Han creat experiències totalment personalitzables per cellers, restaurants, hotels, terrasses i “xiringuitos” o pel mateix ús.

1 Revisió perEstud’idea

E. Calvente

http://thehistoryhacker.com/2013/01/22/political-debate-fruit-fight/?replytocom=296 4 Ressenyes

Un packaging espectacular amb molt bon producte i si vols t'el personalitzen a la teva mida.

5/ 5

Una excel·lent idea per recuperar com es feia entigament el Vermut d’Antes, amb un packaging especial, fàcil de portar a allà on volguis (platja, muntanya, festa, casa familiars), un regal per compartir amb amics, familiars o en parella. A més el packagin es un bon utensili per reutilitzar despres per transportar cuberts a la terrassa (i no ver tants viatges) com a torreta per plantar el que més t’agradi, etc…. té moltes funcions !

Era aquesta ressenya ...?

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

Reclama aquesta fitxa

Esteu d'acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta informació ?.