fbpx

Esparrach és un distribuïdor alimentari per a particulars, professionals i grans distribuïdors, amb l’objectiu de fer el teu negoci diferent a la resta. Ofereixen una àmplia varietat de serveis professionals per satisfer en tot moment les necessitats que et puguin sorgir.

Particulars

Esparrach.cat ofereix a el client retail un ampli assortiment de productes sense haver de sortir de casa.

Indústria de restauració

Tinguis el negoci que tinguis, aquest és el teu lloc.

Grandes distribuïdores

Oferim solucions per a distribuïdors majoristes i grans corporacions.

Per què escollir Esparrach?

Per atraure nous clients i ampliar la xarxa de contactes amb Esparrach del sector de  l’hostaleria i alimentació, així com industrials, dissenyadors, constructors, administratius, freelances., a més de satisfer al 100% els que ja tens, i diferenciar-te de la resta sense associar-te com a un més amb menjar sa i bo i productes gourmet.

De moment, compten amb dues marques de menjar veggie.

Veggie Foods

Nascut amb l’únic objectiu de crear plats naturals, un dinar 100% vegà, ecològica i natural. Dia a dia, continuem avançant per la senda de desenvolupar productes més complexos, amb l’única missió que els nostres elaborats no incorporin conservants, colorants, OGM, sucres ni olis perjudicials per a la salut. Trobant noves textures i sabors per tal de poder reemplaçar la carn per matèria vegetal i així contribuir per tal de el genocidi animal.

Ekotrebol

Unint el saber fer dels artesans i el desenvolupament de les noves tecnologies, neix Ekotrebol. La qual ha aconseguit conservar els matisos, sabors i textures de tot el món en les seves begudes ecològiques, gràcies a la qualitat dels seus productes i la constant recerca de noves receptes. Així, som capaços de brindar als nostres consumidors experiències úniques per a l’ésser humà, però justes per al planeta.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa