fbpx
Cerca

El bon cafè

L’any 1.952 Modest Delsams comença el seu viatge pel món del cafè. Eren temps difícils després de la Guerra Civil Espanyola i recent acabada la Segona Guerra Mundial. El cafè estava totalment controlat per l’estat; els començaments van estar al marge de la llei fins que fou finalment autoritzat l’any 1960. A principis dels anys vuitanta vaig entrar a formar part de l’empresa, i pocs anys després s’incorporà el meu germà Albert. Com es pot veure portem una llarga trajectòria dins d’aquest meravellós món del cafè.

http://kiravan.net/images/kiravan-image-03/ En el dia http://nikkoparklodge.com/sightseeing-2/  d´avui

L’experiència adquirida per la llarga trajectòria de l’empresa, ens fa conscients de què no es pot descuidar la innovació i la incorporació del saber d’altres cultures i diferents sistemes de preparació que la modernitat ens ofereix, ja que estem en un món on no hi ha fronteres. Per aquest motiu, ja fa quatre anys, s’ha incorporat Blai Delsams, tercera generació dins l’empresa, certificat per SCAE com Barista Nivell I i Nivell II, especialitzat en l’elaboració de tot tipus de begudes de cafè i combinats, així com la cata, selecció i confecció de Blens de cafè, per expresso, filtre, etc. Continuem el viatge pel món del cafè, buscant persones que vulguin canviar la relació client proveïdor per el de companys de viatge.

neurontin 600mg El nostre fet diferencial

Tot aquest temps hem estat fidels al nostre sistema de torrat, lent i utilitzant únicament materials per la combustió com la llenya d’alzina del Montsec i el clafoll (la clasca de l’ametlla) de Les Garrigues. Tots els tipus de cafès que tenim a la venda, i, els Blens que elaborem per diferents clients, els torrem amb la mateixa atenció i cura, diferenciant la millor cocció, segons els orígens i qualitats que demanin els cafès escollits per la seva composició. Esperem continuar la tradició que impregnen els cafès d’uns aromes tant particulars, i, millorar si s’escau, el cafè diari que ens ajuda a superar les dificultats del dia.

http://mattmcguire.ca/salesforce/formatting-or-parsing-date-datetime-in-salesforce/?utm_content=buffer14e87 L´empresa

A dia d’avui dona feina a setze persones, un company dels quals té una disminució del 38%, ajudant socialment a una obra que entre tota la societat hauríem de compartir. Tant el personal com el capital és nacional, reinvertint d’aquesta manera els beneficis a la societat de proximitat. Parlar de Km. 0 amb cafè és difícil, atès que no es produeix prop nostre, però sí que s’intenta comprar a caficultors coneguts, principalment els cafès especials i, en el cas dels comercials, a companyies de personal i capital el més proper possible. No tenim cap dubte en canviar de proveïdor si ens ofereix condicions iguals o similars i és més pròxim.

Distribució

La distribució dels productes sempre serà de forma directa per personal propi o agència autoritzada.

Formació

Disposem de L’Escola de Cafè, oberta des de fa 4 anys, sense ser la convencional aula de formació dins les instal·lacions de l’empresa. Ès un local obert al públic en general, on qualsevol persona pot entrar i consumir els diferents productes que elaborem. Al fer formació com a client de cafè, assessorarem de tot el meravellós i complexe món del cafè i també de la problemàtica que ofereixen les seves preparacions, per ajudar a determinar si optem per utilitzar-les; així també podem arribar al consumidor final i viure, amb ell, la reacció davant de la beguda.

Certificacions

Col·laborem i formem part d’agrupacions que respecten, divulguen i comparteixen els coneixements del cafè, sense restriccions, i amb la inquietud de créixer col·lectivament en el món del cafè, no com molts que només pensen en créixer, però sols ells.

  • SCAE / SCAA
  • IECAFE
  • GREMI DE TORRADORS DE CATALUNYA

Delsams

Cognom de la família. Si un està orgullós del que fa, que millor que identificar-lo amb el seu nom.

Torrefacció

L’art de torrar, coure o cuinar un producte. El cafè, la reacció de Maillard és importantíssima per conservar i potenciar les seves propietats.

Artesana

El Mestre Torrador, controla el procés del torrat lent, utilitzant com a font de calor, el «clafoll» closca d’ametlla i llenya d’alsina, de les muntanyes dels voltants. Sempre sense desforestar, sinó amb la poda dels marges i sota bosc. El torrat amb aquests productes li dona al cafè un perfum y gust, que determinaran i potenciaran el nostre fet diferencial.

de Cafès

Una rigorosa selecció de les llavors dels diferents productors, varietats i orígens. Seran els principals protagonistes dels dels Blens i d’orígens. Que decidirem per als

nostres clients.

Quan una persona utilitza la mà és manual,

si hi fica la mà i el cor és un artesà,

i si a més hi posa el cap és un artista .

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa

Esteu d'acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta informació ?.