fbpx
Cerca

En un món on el temps “és or”, volem ajudar-te a tenir més temps per a tu i la teva família a la vegada que gaudiu d’irresistibles àpats. El seu objectiu és que gaudiu sense preocupacions d’una bona cuina gustosa i equilibrada com les d’abans. Cuina Rusol cuina per als teus.

Sobre Cuina Rusol

Cuina Rusol és el fruit de més d’una dècada de dedicació i amor per la cuina. Per la cuina del “xup xup”, la de mares i àvies, aquella que busca el sabor i la tradició. En definitiva, la cuina de sempre. La impulsora de Cuina Rusol és la Roser, que ha estat sempre, des de ben petita, una apassionada pels fogons. No hi ha qui la tregui de la cuina! Creu en la cuina com a bonica mostra d’amor cap als seus, i vol fer extensible aquesta passió a tots vosaltres.

La seva filosofia com a empresa

Volen fer una cuina de proximitat, tradicional, sabrosa i de quilòmetre zero. Cuinen sabent que som el que mengem i entenen la gastronomia com un plaer però també com a eina per viure d’una manera sana i saludable. A Cuina Rusol se senten responsables de cuidar-vos des de dins amb els seus menjars, cuinen amb el cor i buscant l’equilibri nutricional de l’estimada dieta mediterrània. Com bé diu el refrany: “mens sana in corpore sano“.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa

Esteu d'acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta informació ?.