fbpx
Cerca

http://wisdomspot.org/tag/augustus Després de més de trenta anys com a emprenedora els restaurants Casa Consuelo d’Àger i de Rubí, la restauració col·lectiva, liderant l’àrea d’alimentació, en la cooperativa + MES, d’oferir milers i milers de croquetes, sovint elaborades de manera industrial, era el Moment de posar el meu Coneixement, sensibilitat i creativitat en el Servei d’1 l’alimentació saludable, de proximitat i d’artesania, en un projecte amb Molt valor gastronòmic i nutricional. Així el desembre de 2018 va néixer UMAMI.

Raons per escollir UMAMI

Butel Se’n diu el 5è sabor, després del salat, amarg, el dolç I l’àcid. És un terme japonès i significa: saborós. Les croquetes són això. La fusió de sabors, textures i olors. La fusió de tradició i creativitat. Ens permet experimentar amb tots els aliments, des de l’artesania, la proximitat i la qualitat organolèptica.

Croquetes

https://www.pavimentoperpalestre.com/2749-dtit46520-bakeca-cerca-donna.html Les croquetes UMAMI estan pensades perquè siguin un REGAL per a tu i per a qualsevol que tinguis a prop: fills, amistats, per a celebrar amb els companys que avui és divendres, que la teva companya pot sortir abans del treball … o senzillament perquè sí. Signifiquen una cosa positiva i especial pels sentits i per l’amistat. Unes croquetes que enamoren als sentits.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

Reclama aquesta fitxa

Esteu d'acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta informació ?.