Com cuinat a casa

Són uns apassionats de la Cerdanya i de la cuina de tota la vida. Van néixer l’any 1998, i tenen una gran tradició familiar i històrica que es remunta a l’any 1935 en que van fundar Embotits Costa.

Són de Puigcerdà i es declaren fans de la Cerdanya, de la muntanya i del gust per menjar a casa i per això us conviden a tots posar-vos un trosset de la Cerdanya al plat.

S’enorgulleixen de tot allò que és fresc i es defineixen com a gent de mercat, els agrada comprar tots els seus productes cada dia al mercat i per això totes les seves matèries primeres són autòctones.

Diuen que la seva elaboració no té secret…tot ho fan com si cuinessin a casa, com han fet sempre els nostres avis i besavis.

Una vegada ho tenen tot cuinat ho envasen de diferents maneres per satisfer a tots els paladars i surten cada dia per portar a les botigues i supermercats un trosset de la Cerdanya perquè els arribi al seu plat acabat de fer.

Ells diuen que Carlit no tindria sentit sense la seva estimada Cerdanya. Les seves arrels, la seva empresa i la seva feina de cada dia no deixa de ser una mostra de la passió que els hi arrenca la seva terra.

Carlit ens proposa tots aquests plats elaborats que segons ells, defineixen la Cerdanya. També us animem a tastar tots els seus embotits tradicionals:

Trinxat de la Cerdanya: plat de gran tradició culinària a tota la zona pirenaica i amb molts adeptes de tota Catalunya; degut a que és un dels plats més gustos i saludables d’avui dia. La seva recepta és molt antiga i els seus ingredients principals son la col, les patates i la panxeta. Es pot consumir a la paella, al bany maria o ràpid al microones.

Trinxat d’espinacs: en aquest cas, Carlit afegeix espinacs al trinxat per donar-li un gust suau i diferent, fent encara més saludable el plat, gràcies a les qualitats dels espinacs. Una verdura rica en aigua, fibra i amb poques calories.

Trinxat de carbassó: el gust suau de carbassó amoroseix aquest plat que té un alt contingut en antioxidants, vitamina C i també betcaroté i flavonoides, que ens ajudaran a tenir una pell sana i tenir les defenses més altes i preparades.

Patates emmascarades: una base diferent del trinxat, aquestes patates les fan amb una varietat de la patata negra de molta qualitat, pròpia de llocs de muntanya i hi afegeixen botifarra negra cuita del perol i una rosta de la seva millor cansalada.

Disfruteu de la Cerdanya amb tots els productes de Carlit!

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa