fbpx
Can Robert

Can Robert, és una petita empresa familiar ubicada a Gavà (Baix Llobregat) on produeixen, de forma 100% artesanal, iogurts, llet i formatges ecològics. L’empresa és de producció local, catalana i de proximitat; és a dir, el teu referent en làctics de qualitat

El iogurt de Can Robert

En primer lloc destaquem els iogurt de Can Robert, elaborats de forma 100% artesanal, produïts a partir de la fermentació de la llet fresca (ecològica) de les vaques de la granja  de Can Roger (Cardedeu/Catalunya).
És un iogurt natural i sense sucre. No porta conservants, colorants ni additius. El iogurt de Can Robert presenta una textura suau i cremosa; sense acidesa i amb un sabor molt agradable. Alta qualitat i màxim sabor.

Llet fresca

La llet de Can Robert prové de la granja de Can Roger (Cardedeu), on tenen cura de les vaques, les quals pasturen cada dia a la falda del Montseny. La llet és totalment ecològica i només la pasteuritzem a 80° sense homogeneïtzar (nosaltres només fem servir el tractament menys agressiu a la llet). La llet t’arriba envasada en ampolla de vidre reutilitzable de 750 ml.
El tap és d’alumini reciclable lliure de bisfenol A.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!