fbpx
Cerca
Can Robert

thinly Can Robert, és una petita empresa familiar ubicada a Gavà (Baix Llobregat) on produeixen, de forma 100% artesanal, iogurts, llet i formatges ecològics. L’empresa és de producció local, catalana i de proximitat; és a dir, el teu referent en làctics de qualitat

El iogurt de Can Robert

buy accutane online cheap En primer lloc destaquem els iogurt de Can Robert, elaborats de forma 100% artesanal, produïts a partir de la fermentació de la llet fresca (ecològica) de les vaques de la granja  de Can Roger (Cardedeu/Catalunya).
És un iogurt natural i sense sucre. No porta conservants, colorants ni additius. El iogurt de Can Robert presenta una textura suau i cremosa; sense acidesa i amb un sabor molt agradable. Alta qualitat i màxim sabor.

Llet fresca

Pregabalin for purchase La llet de Can Robert prové de la granja de Can Roger (Cardedeu), on tenen cura de les vaques, les quals pasturen cada dia a la falda del Montseny. La llet és totalment ecològica i només la pasteuritzem a 80° sense homogeneïtzar (nosaltres només fem servir el tractament menys agressiu a la llet). La llet t’arriba envasada en ampolla de vidre reutilitzable de 750 ml.
El tap és d’alumini reciclable lliure de bisfenol A.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

Reclama aquesta fitxa

Esteu d'acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta informació ?.