Elaborats de vedella i xai de qualitat

Can Mabres és una masia situada a Castellolí, comarca de l’Anoia, on han creat una explotació agropecuaria familiar destinada bàsicament a la cria i engreix de vedells, amb els qual fa elaborats.

A Can Mabres fan tot el cercle de producció, des de l’agricultura fins la ramaderia.  Treballen els camps per fer pastures durant la primavera i part d’estiu i sembren a la tardor per fer el ferratge (civada i raigràs), que és el menjar de les vaques i vedells durant els mesos d’hivern. La ramaderia segueix un sistema de criança natural. Les vaques (mares) sempre estan en règim extensiu, és a dir, pasturant pels camps i boscos. Els vedells són nascuts i crescuts a l’aire lliure, alimentats de la llet de la mare i de les pastures durant els primers sis mesos.

També tenen un pla tècnic de gestió forestal per fer aclarides d’arbres selectives i podes de fins a 3 metres d’alçada. Això fa que el sol entri dins del bosc i creixi l’herba que serveix per pasturar les vaques. Amb aquest sistema de pastures aconsegueixen tenir el sotabosc net i menjar per les vaques, contribuint al manteniment del paissatge de la zona i ajudant a prevenir incendis forestals.

Fàcil distribució

A la seva botiga online trobareu els seus productes, tant les carns com els elaborats. Disposen d’un servei a domicili que conserva la qualitat i la comoditat del consumidor. Si és una comanda a la província de Barcelona el transport és gratuït, si no, només val 7€. A més, disposen de diversos lots de productes que pots personalitzar al teu gust, per fer que el preu final sigui el més ajustat possible.

A Can Mabres disposen obrador o sala d’especejament pròpia. Tota la carn es talla a mà. Ho fa el Manel que és un gran professional i apassionat de la seva feina. Tots els productes els presenten amb safata termosellada sense gens de buit per no presionar la carn.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa