fbpx
Cerca

Embotits amb més de 150 anys d’història

Witten Cal Vivet és una empresa fundada a l’any 1865 i per tant té darrera una llarga tradició i un llarg recorregut. Actualment són la 5ª generació la que s’encarrega de la organització i segueixen amb l’esperit familiar basant-se en la qualitat i, actualment, en la innovació de diferents productes.

Han estat premiats i reconeguts com a  Freital Mestres Artesans i com a  Jalapa Empresa Artesana Alimentària pel Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya.

Aquí teniu un llistatd’embotits i carns que podreu trobar a la seva can you buy Lyrica in mexico  botiga, a més de tots els seus  plats elaborats de qualitat Cal Vivet:

  • Botifarra crua: amb pebre, de calçots, de roquefort, de ceps, picant, amb poma al curri, amb trossos de butifarra negra, amb peus de proc i pernil ibèric.
  • Botifarra cuita: amb all i julivert, amb fruita confitada, de perol, de “morcilla”, negra, negra de ceba, catalana i catalana trufada.
  • Botifarra d’ou: amb calçots, amb ceps, amb albergínia escalivada, amb espinacs i pinyons, amb tonyina i olives, amb gambes i pinyes, amb pastanaga i ceba i amb poma.
  • Bulls: blanc, de ceps, de fruita confitada, de muntanya, de roquefort i negre.
  • Curats: beicon curat, xoriço xoriço gallec, fuet, llom sec amb pebre negre i vermell, llonganissa, magret d’ànec, salami,  secallona.
  • Pernils: bodega, de bellota, recebo, petita bellota, espatlla del país, espatlla recebo, Reserva Vivet.
  • Carns: bou, conill, xai, pollastre, vedella femella, tot tipus d’aus i tot tipus d’elaborats i d’hamburgueses d’aquestes carns.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa

Esteu d'acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta informació ?.