Brebel, molt més que una cervesa

La Brebel no és una cervesa per a experts. És una lager artesana molt fàcil de beure. Oblída’t d’IPAs i APAs. Aquesta és una cervesa senzilla però complexa, com tu. Inspirada en la recepta de la primera pilsner del món elaborada el 1842.

És de producció petita, feta amb molt d’amor i elaborada a Click&Brew, un Brew Hub per a cervesers nòmades on ens han acollit com a germans. Per tant, no és una cervesa industrial.

No és una bona cervesa, sinó una cervesa bona. Perquè no importa que tingui 2 mesos de lagering ni un procés únic de cocció. El que importa és el que tu pots fer amb ella.  Per cada Brebel que beguis, podràs financiar els projectes socials que escolleixis. Així, podràs canviar el món des del sofà.

Benvingut a l’economia del beercomú

Brebel té un esperit social que va més enllà de gaudir-la amb qui t’envolta.

De cada Brebel que compris, es destina el 10% de benefici a descapitalizar el capitalisme. Això, significa lluitar contra el problema amb les mateixes armes que el problema et planteja.

Es genera un impacte positiu amb les teves compres, financiant projectes transformadors que tu pots triar. Ara i sempre, volen donar com a mínim un 10%.

Utilitzen etiquetes fetes de paper i cotó reciclats. També una mica de plàstic, que en un futur es vol eliminar.

Finalment, gestionen els diners a través de la banca ètica. Creuen en el Beer Activisme i el bé comú. Un Beer Activista és tota persona que beu amb responsabilitat.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa