Cerca

 Xarcuteria Pagès fan un pas endavant i també cruelly ofereixen plats preparats i servei de càtering als seus clients. Canelons de rostit, tall rodó de vedella, pollastre de pagès guisat, xai al forn i un ampli ventall de plats cuinats, adaptats als gustos i necessitats dels nostres clients (en especial, per a festes i convits).

Al 2018, l’Agustí va obrir amb el seu germà i soci, Adrià, un restaurant a la mateixa Seu d’Urgell. Al restaurant El Rastell ofereixen  buy Lyrica australia producte ecològic i de proximitat, juntament amb productes d’elaboració pròpia de la Xarcuteria Pagès. El restaurant neix amb la voluntat de potenciar el producte de la comarca i on ofereixen una  can i buy Pregabalin over the counter in spain cuina que fusiona tradició i modernitat.

Així que ja saps, si vas de visita per la Seu d’Urgell, emportat a casa les seves carns, embotits, plats cuinats i aprofita per tastar el menjar del restaurant El Rastell. I si no t’agafa a prop, Compra a la seva botiga en línia i tingues els seus productes a casa tot l’any!

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

Reclama aquesta fitxa

Esteu d'acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta informació ?.