Un celler amb història on s’elaboren uns vins únics de gran qualitat

El celler Visendra pertany a la família Sendra i es remunta a varies generacions d’agricultors. L’emplaçament actual va ser utilitzat com a celler fins als anys 70 quan va ser tancat. No va ser fins l’any 1999 – 2000 quan la família va adquirir el local. Durant els primers 10 anys va ser utilitzat com a magatzem de maquinària agrícola i posteriorment, el 2010, les reformes de restauració i construció van ser iniciades per donar lloc a les noves instal·lacions en què s’elaboren els seus vins.

La família Sendra ha obtingut diferents premis a la millor qualitat de raïm tant en varietats blanques com a negres. Aquest fet ha ajudat a incrementar la motivació i la il·lusió de produir un vi d’elaboració pròpia. Així, després de 25 anys d’aquell gran pas per a moltes famílies de la zona, Visendra s’ha fet realitat.

El celler

El celler Visendra està situat a la vila de Les Pobles a 452 m d’altitud. Aquestes condicions afavoreixen la qualitat dels vins gràcies al sòl, al clima i la ubicació. Tot i estar a gairebé 40 quilòmetres del mar Mediterrani, la calma d’un dia assolellat permet veure la lluentor del sol reflectida en les seves aigües. El terme permet que sigui un lloc idoni on el vi pot reposar i prendre un caràcter propi.

El celler consta de 300 m2 distribuïts en una sala central polivalent on durant l’època de verema és utilitzada per a l’entrada de la matèria primera, sala de vinificació, sala d’envelliment, sala d’embotellament, laboratori equipat, magatzem, oficina, pati interior ideal per experimentar el tast i degustació dels vins, i una terrassa des d’on les espectaculars vistes fan gaudir d’una copa de vi Visendra.

Les vinyes

Les terres de les que prové el raïm amb què s’elaboren els vins del celler Visendra estan situades al terme municipal de Les Pobles i Santes Creus, proper al monestir que rep el mateix nom i on els monjos ja elaboraven antigament el seu vi. La seva situació Don un caràcter molt especial en el fruit gràcies a les propietats del sòl, clima i altitud respecte al mar. La zona, per tant, és idònia per al cultiu de la vinya atorgant la seva una qualitat excel·lent.

Vins

Els vins Visendra són el resultat de la tradició, del saber fer i d’unes vinyes úniques.

Enoturisme

Es poden realitzar visites al celler acompanyats sempre dels seus respectius tasts de vins.

Quan aixeques una copa de vi observes seu color, et delectes amb la seva aroma i gaudeixes del seu gust. Has de saber que per arribar a complaure al teu paladar existeix abans un procés d’elaboració que comença a les vinyes de Visendra.

Gaudeix d’un dia en família amb els teus i la companyia de Visendra, endinsa’t en la història, la cultura i una forma de saber fer, que generació rere generació s’ha conservat.

Coneix el món Visendra, endinsat tocant i provant el seu vi, més que un vi una experiència amb els que més vols i una experiència amb tu mateix la cultura i l’entorn.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa