BERNAU HERBES DE L’URGELL

ORÍGENS: UNA INICIATIVA AGRÍCOLA

Entre les comarques de l’Urgell i la Segarra, en terres de castells i fonts; terres de pagesia. On l’activitat agrícola ha estat el bressol de la nostra cultura i la nostra història. Bernau Herbes de l’Urgell és la resposta a les inquietuds i dinamisme en la implantació de cultius alternatius als tradicionals de cereal, ametllers i oliveres de la nostra comarca. Un bon coneixement del medi, maquinària apropiada i la nostra experiència agrícola, ens ha permès el cultiu d’una gran varietat de plantes amb finalitats medicinals i aromàtiques. Pràctiques agrícoles excel·lents, traçabilitat en tots els processos i el respecte meticulós pel nostre entorn, ens permet avui oferir un producte, lliure de pesticides, amb una alta qualitat en principis actius, sabor i aspecte

TRADICIONS: LA NOSTRA TERRA

Plantes aromàtiques i medicinals cultivades als voltants de les comarques de l’Urgell i la Segarra, a la vall del riu Ondara, de paisatge diversificat i singular rendint tribut al castell de Fonolleres. Un sol abrasador a l’estiu i un hivern fred, fa d’aquesta adversa climatologia una meravellosa combinació de terres de cultiu. Terres ancestrals, crescudes a l’ombra del passat entre oliveres, ametllers i pastures, s’enriqueixen amb les últimes tecnologies sostenibles per a la conservació i protecció de l’entorn. Com a resultat d’aquestes condicions favorables i l’exactitud de la nostra producció i controls de procés, podem oferir una àmplia i variada selecció de productes sans i nutritius com: plantes medicinals i aromàtiques, infusions orgàniques, espècies i mels.

En els últims anys, la tendència a seguir un model d’alimentació més sa i natural, està canviant els hàbits de consum de la nostra societat. Les mels naturals utilitzades des de temps ancestrals són cada vegada més acceptades per les seves propietats beneficioses.

Herbes de l’Urgell produeix mels usades tradicionalment, oferint els sabors més naturals. Les espècies cultivades en els nostres camps reben una cuidada manipulació per a garantir un producte de qualitat amb tot el seu aroma i excel·lent aspecte.

MEL D’ALFALS: Té propietats diürètiques per lliberar i regular els problemes intenstinals. Color molt clar amb un sabor intens.

MEL D’AMETLLER: Amb propietats anti-inflamatories i cicatritzants (idela per a les cicratius).

MEL D’EUCALIPTUS: Eficaç contra la tos i enfermetats respiratòries.

MEL FLOR DE BOSC: Afavoreix les funcions digestives.

MEL DE ROMANÍ: Tonificant e cas d’estrés i cansament. Afavoreix la funció del fetge.

MEL DE TARONGER: De molt bon gust i amb efectes sedants especials.

Solament s’utilitza fruita fresca de primera qualitat acabada de collir d’arbres propis, en el seu punt òptim de maduració i seleccionant les varietats mes adients per cada cas. Sense conservants ni colorants.

PRUNA 400 gr.

POMA 400 gr.

CIRERA 400 gr.

PRÈSSEC 400 gr.

CODONYAT 400 gr.

ALBERCOC 400 gr.

També elaboren infusions i tesolis i vinagresfruits secsconserves, espèciescodonyat i disposen de botiga, situada a Cervera.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa