fbpx

Attimo Caffé, torradora amb cafè d’especialitat

Get More Information Attimo Caffé – Quality Blends és una empresa que  buy Pregabalin 300 mg cheap té el seu origen al 1989. Després de diverses etapes, entre elles, Direcció al Fòrum Cafè i formador en dues empreses,  https://www.tenutacalissonibulgari.it/1952-dtit52498-immagini-divertenti-uomo-single.html al 2013 van decidir muntar el seu propi torrador per fer arribar a qualsevol negoci hostaler el cafè especialitat.

En total,  mon dernier article de blog la companyia està integrada per 4 persones amb rols completament diferents. En primer lloc, l’Oriol és qui fa tasques de servei i control logístic. Després, Sergi, és torradora i control de producció. Per una altra banda, la Isabel, és la veu amable i administració. Finalment, l’Eric, a la part de gestió i atenció comercial.

Així doncs,  van decidir buscar un nom que no els relacionés ni amb la seba zona, ni noms, ni història. Llavors, un conegut els va oferir la marca registrada:  Attimo CAFFÉ (traduït de l’italià, Un Moment, Un Instant, Un Attimo).

La torradora és una Vittoria de 25 quilos de segona mà, amb moltes modificacions de la màquina original, sent totalment manual i de gas natural.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa