El plaer de menjar sa, de la terra al plat

Aixada Conserves neix en uns horts que han donat aliment al llarg de generacions, a les hortes de baix de Caldes de Montbui. Es dediquen a l’elaboració completament artesanal de conserves vegetals, productes de proximitat i respectuosos amb el medi ambient. Sense cap tipus de conservant ni colorant.

El seu producte estrella és la tapenade, l’olivada tradicional. També trobareu melmelades de diverses varietats, sofregit de tomàquet, tomàquets secs en oli, verdures i  hortalisses.

Productes gourmet i d’alta qualitat per a cuina i alimentació selecta seguint receptes que han passat de generació en generació a la seva família.

On trobar-los

Tots els dissabtes de cada mes, de 9 del matí a 2 del migdia, els podeu trobar a la plaça de la Corona de Granollers, on podreu gaudir d’una gran varietat dels seus productes, des  Tots els productes recollits i elaborats a casa seva.

A més, aquí teniu un recull de les botigues i restaurants que ofereixen els nostres productes, així podràs gaudir de l’oportunitat de tastar-los de manera més senzilla i ràpida.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa