firanoia

 

Activitats i sorpreses a Igualada

 

Els propers 19, 20 i 21 de Junys tindrà lloc FirAnoia a Igualada, una fira que està orientada a esdeveniments amb el desig de convertir a la regió de l’Anoia en una regió dinàmica, que vol fer créixer i fer més forta la comarca; una fira multisectorial de la regió.

Es converteix en l’aparador més gran de la comarca, en total seran més de 37.000 m2 d’exposició d’estands, activitats, alimentació, venda al detall, horticultura, artesania, degustació, botigues obertes… Un esdeveniment amb novetats i activitats destacables i amb productors de la terra, artesans i de qualitat.

Aquest any prometen sorprendre amb les activitats que es duran a terme i amb les propostes culturals per a tots el públics, com per exemple el I Campionat d’Escacs o la instal·lació d’una pantalla gegant per a fer cinema a la fresca.

A més dintre de FirAnoia es durà a terme la fira d’horts urbans “Horticultura’t” amb xerrades i tallers el cap de setmana i la “Fira del TastAnoia” amb degustacions de productors artesanals com els productes de Mas Buret, de qualitat i únics.

En definitiva, un esdeveniment molt destacat dintre de la ciutat d’Igualada en el que tots hi teniu lloc; no us perdeu que mereix la pena fer una volta!