vinum nature

Els 100 millors vins ecològics a l’abast de tots els públics

El proper 31 de maig i 1 de Juny tindrà lloc al Museu Marítim de Barcelona la fira Vinum Nature, que presentarà els vins ecològics, naturals i biodinàmics al públic i oferirà degustacions dels 100 millors vins ecològics de la guia “Vinum Nature”, entre els que destaquem Coma Romà.

La Vinum Nature es consolida com la mostra més gran i representativa de vins ecològics de tot l’Estat Espanyol; l’esdeveniment, que es durà a terme per tercer any consecutiu, comença a ser mostra de referència dintre d’aquest sector i reiventa per arribar també al gran públic de Barcelona.

Hi ha haurà dos grans cites:

  • El 31 de Maig sota el nom de Vinum Nature Festival, estarà obert a tot el públic oferint degustacions de vins, tapes i d’un menú eco-degustació amb tallers d’iniciació al tast i actuacions musicals. Es podrà gaudir doncs, d’unes tapes i d’uns vins de qualitat, que seran el protagonistes del dia, envoltats de bona musica i festa.
  • El 1 de Juny s’obriran les portes exclusivament al públic professionalment, on al voltant de cent cellers, oferiran els seus millors productes i novetats; serà un contacte directe entre elaboradors i visitants.

 

En definitiva seran uns dies moguts plens de cultura i ambient gastronòmic català, si voleu més informació podeu visitar la web del Vinum Nature:

http://www.vinumnature.com/