cropped-capçalera-01

L’inici de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra, que aquest any se celebrarà els dies 7 i 8 d’octubre,es remunta a l’any 1988 quan a iniciativa del Foment Pro-Mercat d’Agramunt i Comarca es va organitzar un mercat dedicat al torró.  La bona acollida que va tenir la iniciativa va animar als organitzadors a obrir la participació a altres sectors i el 12 d’octubre de l’any següent es va celebrar la primera Fira del Torró i de la Xocolata a la Pedra. De llavors ençà la fira ha evolucionat  i actualment és un punt de referència dins el calendari firal de les Terres de Lleida.

Torrons Fèlix és un dels patrocinadors i participants d’aquesta edició. així com Torrons i mel Alemany. La Xarcuteria i Catering Olga Rovira també participarà amb un tast de sushis. Aquestes són les seves activitats a la fira:

 

Dia 7 d’octubre

16.30h Els secrets de les noves varietats, a càrrec de Zoe Valero i Pep Nogué.
Pep Nogué i Zoe Valero obriran tot el ventall de possibilitats d’utilització de torrons d’Agramunt tant en plats de cuina salada (aperitius, amanides, guisats,…)  com a la cuina dolça. Activitat patrocinada per Torrons Fèlix.
Lloc: Aula del Gust / Preu: 2 euros

 

Dia 8 d’octubre

13.20h Sushi Català Olga Rovira, tast de sushis a càrrec d’Olga Rovira
Lloc: Aula del Tast / Preu: 2 euros

18.20h Cerveses Ponent i Torrons Fèlix, tast de cerveses i torrons, a càrrec de Zoe Valero i Josep Sala
Lloc: Aula del Tast / Preu: 2 euros

 

Podeu consultar el programa complet d’activitats en aquest enllaç: http://www.firadeltorro.com/programa-fira-2017/