fira-prowein-vi-alemanya

El món sencer del vi en una fira

Ningú queda indiferent davant la ProWein, que se celebra els dies 18, 19 i 20 de març a Düsseldorf, Alemanya. La fira del vi i begudes espirituoses més important del món acull més de 6.600 expositors, que acudeixen a ella en representació de 295 regions vitivinícoles de 60 països amb els productes més nous, des d’exclusius embalatges «Bag-in-Box» fins xampanys per servei. Entre els expositors hi ha una gran presència de les DO catalanes i hi participen els nostres productors gourmet Celler Carles Andreu, Celler Mas Foraster, Giró Ribot, Viña Torreblanca, Celler Grau i Grau i Altavins Viticultors.

prowein-fira-dusseldorf

Queda clar que, des de fa temps, el món del vi porta amb si molt més que una nova collita cada any. En l’actualitat, l’èxit depèn tant d’una qualitat fora de sèrie com de les idees de màrqueting i de la capacitat per desenvolupar un portafoli intel·ligentment ensamblat. ProWein dóna cabuda a tot això en un espai únic i perfectament organitzat.

Les principals novetats del sector es presenten en un entorn ben organitzat, a força d’exhibicions especials, seminaris i classes magistrals que li donaran l’oportunitat de conèixer tant a un viticultor d’Azerbaidjan com l’última varietat de raïm zinfandel.

A través d’aquests esdeveniments, podrà posar-se al dia sobre les principals tendències del sector o compartir allò que busca directament amb els viticultors. En una època protagonitzada per un canvi en els hàbits de consum, el contacte directe és la clau per trobar solucions a la mesura. El recinte firal de Düsseldorf es converteix l’escenari perfecte per a aquest intercanvi. Li donem la benvinguda a la major fira del món del vi i begudes espirituoses.

fira-prowein-vi-dusseldorf