Stands à la feria de Sant Ermengol Trobada Acordionistes Pirineu. Acordeón, contrabajo, Els Asorets del Pirineu (CAT) Diving practice in the municipal swimming pool at Sabadell Horta Labyrinth Clocher-tour de l’église de Cànoves i Samalús Foam Party at the Mini Beach Club on the beach at Santa Susanna D.O. Tarragona, ampolles de vi negre i blanc Ipsis entre glaçons Chocotherapy at the Hotel Termes Montbrió CANTADA HAVANERES_ PÚBLIC, BARQUES, PLATJA PORT BO Calamars farcits. Festival international de musique de Cantonigròs. Chorale, logo festival Lumine golf PortAventura. Gros plan sur un club et une balle Panellets de chocolate de la pastelería Turull Skieurs sur un télésiège à la station de Port Ainé Lumine Golf PortAventura. Silhouette of a golfer on the golf course Procession sur la plage pendant la fête patronale Stand de Turisme de Catalunya à Pise pendant la cérémonie centrale de l'Année de la Catalogne en Italie Pinacles et gargouilles de la cour Naranjos. Palau de la Generalitat Altaveu Sant Boi. CD's, programmes, posters Palacio Moja SCHUBERTIADA VILABERTRAN_ESGLÉSIA SANTA MARIA, ARTISTES (JESS TRIO WIEN, ÀUSTRIA), PÚBLIC Volley féminin au palais omnisports de Lloret Gros plan sur les cheminées du toit-terrasse de la Maison Milà, La Pedrera. Monastery and mountain of Montserrat. Abat Oliva Plongeur observant une paroi sous-marine couverte de gorgones jaunes (Eunicella cavolini) dans les fonds marins des îles Formigues. Église Santa Maria Festival Grec Barcelone. Festival Teatre Grec, fanfare municipale de Barcelone, scène Proa del derelicte del Boreas a la Llosa de Palamós Carrosse pendant la cavalcade des Rois Mages Ciclistas durante una visita a las viñas de las bodegas Castellroig Puput amb una presa al bec Sónar Festival Barcelona Gran Vía Fair, L'Hospitalet, projections, audience Pots de melmelada de figues casolana Celler Güell de Gaudí. L'entrada Hinch

 

A qui no li agraden els formatges? Doncs, sapigueu que aquest cap de setmana 17 i 18, la Sèu d’Urgell celebra una nova edició de la Fira de Sant Ermengol.

L’objectiu d’aquesta fira és donar importància en l’aprofundiment i ampliació dels cursos d’iniciació al tast de formatges amb la finalitat de popularitzar i consolidar el coneixement d’aquest producte, a més de potenciar l’intercanvi d’experiències i l’establiment de relacions entre els formatgers mitjançant accions específiques dutes a terme per l’Ajuntament de la Seu, com ara l’organització de jornades tècniques i la celebració d’àpats conjunts.

Durant la fira podreu tastar la cervesa Ctretze Pirineus i els olis Moli de Pau que hi seràn present. No us els perdeu!

 

fira_santarmengol