fira-sant-ermengol-2018

10 segles de Fira

La Seu d’Urgell acollirà enguany una nova edició de la Fira de Sant Ermengol, en el marc del qual la Fira de Formatges Artesans del Pirineu celebrarà el seu 24è aniversari. La mostra s’ha consolidat i ha donat nom a la ciutat com a plataforma de promoció, difusió i projecció exterior dels formatges elaborats al Pirineu.

A la fira també hi trobem diversos espais monogràfics que mostren les fortaleses del territori: la mostra ramadera, la fira d’artesania del Pirineu, l’espai tast-km0, els Encants dels Canonges, l’autofira, la fira de productes ecològics del Pirineu, etc.

La Fira ambulant s’ubica als carrers de l’Eixample de la Seu, amb més de 2000 metres de parades de tot tipus de productes: moda, sabates, parament de la llar, roba interior,… així mateix, al carrer major s’ubicaran tot de productes alimentaris. En total hi ha 300 parades. Entre elles hi trobareu els nostres productors gourmet Formatge Bauma, Formatgeria Mas Rovira i Tros de Sort, a la Fira de Formatges Artesans. A la Fira de Productes Ecològics hi participen Safrà del Montsec, Hort del Silenci i Xarcuteria Pagès.