FIO-2016-Móra-La-Nova

Els dies 30 i 31 de gener se celebra la Fira de Intercomarcal de l’oli de la Ribera d’Ebre, Terra Alta i Priorat a Móra la Nova. Com a certamen firal agrícola, ramader i industrial únic d’aquest tipus a les comarques de la Terra Alta, Ribera d’Ebre i el Priorat, en les seves edicions ha iniciat la potenciació de la presència de l’oli. Se celebra amb la voluntat de difondre i promocionar els diferents olis que es produeixen en aquestes terres.

L’excel·lent situació geogràfica i de confluència d’una àmplia zona productora d’olis de gran qualitat. D’una banda, els olis de la prestigiosa DOP Siurana, d’altra els excel.lents olis de la DOP Terra Alta, i entres les dues els olis de la Ribera d’Ebre. Així, és el lloc idoni per fer un aparador de tots els seus olis i que el consumidor pugui triar aquell que més li agradi. Podreu trobar els productors gourmet Mussefres Serra d’Almòs i Celler Aibar 1895.

La fira es realitzarà al Pavelló Comercial on hi ha representades les cooperatives i almàsseres de les tres comarques participants. Aquestes se situen segons la DOP a que pertanyin. Així, d’aquesta manera es podran apreciar els diferents olis segons el seu origen.

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=ykNgiGe1-zs&feature=youtu.be[/youtube]

També se celebren diversos actes lúdics que podeu consultar al programa.

Per més informació podeu entrar al web oficial: http://www.fira-moralanova.com/content/186/fira-de-oli-mora-la-nova