fideus-cassola

Sucosa i irresistible

Recepta que podeu comprar ja elaborada de manera casolana per Mas el Guiu.

 

Ingredients per a la recepta

  • 500 g de fideus
  • 500 g de costella
  • 2 grans d’all
  • 1 pebrot verd
  • 1 ceba mitjana
  • 1 tomàquet gros i madur
  • brou o aigua
  • oli d’oliva
  • sal

 

Elaboració de la recepta

  1. Poseu una cassola al foc amb oli i feu-hi rossejar la costella, feta a talls petits.
  2. Retireu-la i, a la mateixa cassola, feu un sofregit amb la ceba i l’all ben picats, el pebrot a trossets i, finalment, el tomàquet pelat i esmicolat ben fi.
  3. Deixeu que es confiti bé i afegiu-hi la costella, els fideus i el brou calent, fins que siguin cuits, de 15 a 20 min. Tasteu-ho de sal. Han de quedar una mica sucosos.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un Luscinia Eximia de Sauvella, un vi negre de muntanya envellit 10 mesos sobre lies en botes de roure francès d’un sol ús, obtingut de raïm ecològic de les varietats Cabernet Sauvignon, Syrah i Merlot de producció pròpia (excl. Merlot), veremats manualment en caixes de 12 kilos i realitzant-ne selecció exclusiva del millor raïm tant durant la verema com un cop és dins la bodega.

sauvella-lusciniaeximia

Recepta extreta de: http://www.cuina.cat/receptes/fideus-a-la-cassola_20645_117.html