festa comerç horta

 

Els seus carrers s’omplen d’activitats i de comerç

Durant aproximadament 20 dies, des del 22 de Maig fins el 7 de Juny a l’Horta-Guinardó es desenvolupen les festes de la primavera i el comerç.

Aquestes festes es caracteritzen per nombroses activitats diferents per a tots els públics durant una agenda molt carregada d’esdeveniments, noticies i accions a fer rodejats de la família i els amics.

En concret, des del Gourmet Català volíem remarcar la VI Fira del Comerç que es durà a terme el proper dissabte 6 de Juny on la Federació de Comerç Cor d’Horta i Mercat realitza l’acte de Comerç al Carrer, per tal de que botigues i establiments donin a conèixer els productes fent una festa plegats en aquest barri.

Es duran a terme nombroses activitats; des de gimcanes fins concerts, passant per tallers o dinars populars; tot envoltat de bona gastronomia i de bon saber fer perquè grans i petits puguin gaudir d’un dia de comerç al carrer especial i únic.

Nosaltres voldríem destacar dos establiments essencials que ofereixen els seus productes d’una forma nova, molt barata i a l’abast de tots;

  • Per una banda trobem la carnisseria Tall Tradicional Capdevila que oferirà només per 1 euro, un tast o degustació d’algun dels seus embotits amb beguda inclosa.
  • Per l’altre banda trobem el Forn Sant Honorat, una pastisseria emblemàtica de barri que per la compra d’una porció de les seves coques (de Perafita o de Sant Joan) et regalaran un cafè.

 

En definitiva, serà un dia per gaudir amb els teus amb uns preus molt assequibles i amb diversos regals i espectacles; per a més informació de l’agenda d’activitats podeu consultar la web de l’ajuntament: http://ajuntament.barcelona.cat/horta-guinardo/ca/noticia/aquesta-setmana-a-hortaguinardze-activitats-de