Festa sant eloi

 

Aquest cap de setmana del 28 i 29 de novembre l’Ajuntament de Masquefa organitza la tercera edició de la festa de Sant Eloi.

La festa té com a objectiu recordar els orígens industrials de Masquefa i, al mateix temps, dinamitzar el comerç. La festa es celebrarà a l’entorn de La Fàbrica Rogelio Rojo, un lloc molt emblemàtic que va ser testimoni del procés d’industrialització d’una vila que, fins a l’entrada en funcionament d’aquesta factoria, l’any 1922, havia viscut majoritàriament de la vinya i els cereals.

Durant tot el dissabte i el matí del diumenge els comerciants locals de la població de Masquefa muntaran les seves parades al carrer davant del CTC, a l’avinguda Catalunya. Allà mostraran els serveis i productes que ofereixen. A més a més el mercat també hi trobareu artesans vinguts d’arreu de Catalunya.

Tant dissabte com diumenge, també hi haurà una mostra d’oficis antics relacionats amb el ferro, el foc i els metalls i diferents cursos, tallers, animacions, concursos, concerts i atraccions pels més petits.

Entre els expositors que seràn presents al mercat hi trobareu la cerveseria Lo Perot, on podreu prendre-us unes bones cerveses acompanyats dels vostres amics i familiar.