Fira oli nou DOP Siurana

 

Vine a tastar el millor oli de la zona!

Des d’avui 27  fins diumenge 29 de Novembre podeu es celebra a Reus (Tarragona) la XV edició de la Festa de l’oli, una de les cites festives més importants per divulgar el coneixement de la Denominació d’Origen Protegida Oli Siurana i presentar l’oli nou de la temporada. Durant els dies de la fira podreu degustar i adquirir l’oli.

La fira està organitzada pel Consell Regulador de la DOP Siurana (entitat que agrupa totes les cooperatives que produeixen aquest oli), el Patronat Municipal de Turisme i Comerç de Reus, i la Unió Agrària Cooperativa de Reus.

Durant la setmana que es realitza la fira els establiments adherits a la Unió de Botiguers de Reus estableixen una decoració del seu local relacionada amb l’oli DOP Siurana, contribuint a fer promoció de la festa que es celebrará aquest cap de setmana. A més a més aquesta unió de botiguers obsequia als compradors amb tiquets per l’esmorzar popular que es farà el dissabte al matí i que cada any es un dels actes més esperats de la celebració. A l’esmorzar es serveixen més de 5.000 racions amb degustació de l’oli d’oliva verge extra i es fa a la Plaça Llibertat de Reus.

Entre els productors que hi serán presents hi trobareu Agrícola i Secció de Crèdit de la Serra d´Almos, SCCL amb els seus olis. No podeu deixar passar aquesta oportunitat i venir a provar aquest oli!

 

Fira oli nou DOP Siurana