muria-biofach

La gamma de productes ecològics Bio Muria de Mel Muria (www.mielmuria.com), ha tingut una excel·lent acollida a la fira internacional de productes orgànics i ecològics BioFach, celebrada a Nuremberg (Alemanya) del 15 al 18 de febrer.

L’estand de Bio Muria ha rebut moltes visites amb un alt percentatge de perfil professional. La seva procedència ha estat molt variada, però han predominat els experts en productes i mercat Bio de França, Alemanya, Regne Unit, Àsia i països àrabs.

La col·lecció Bio Muria es composa de tres gammes de producte: Mel Ecològica, Xarops i Suplements Alimentaris i Mel de Sabors que combinen la mel amb productes com el cacau, l’all negre de Pedroñeras, la canyella, la cúrcuma o el gingebre. Mel Muria ha anunciat que aviat iniciarà la seva distribució tant dins com fora de la Unió Europea.

En concret la col·lecció de Mel de Sabors, que va ser guardonada amb el Premi al Millor Producte BIO de la 23a edició de la Fira de Productes Biològics i Consum Responsable BioCultura Barcelona 2016, sent escollida entre més de 18.000 referències de productes ecològics, és la que més ha sorprès a BioFach.

BioFach és el punt de trobada per a proveïdors i responsables de producció i comerç en la indústria orgànica a nivell internacional. La present edició ha batut rècords de participació amb la presència de més de 2.700 expositors de 88 països i més de 50.000 visitants procedents de 134 països.

La família Muria, apicultors des de 1810, ha unit el saber fer dels seus avantpassats, la qualitat agroambiental de les muntanyes mediterrànies i la tecnologia més avançada per crear diferents gammes de productes apícoles d’altíssima qualitat.