eth-restilhe-secs

Embotits tradicionals d´alta gamma

Eth Restilhè és una iniciativa d’autarquia que pretèn desenvolupar el sector primari de la Vall d’Aran, posant en explotació terres actualmente abandonades, sembrant, pasturant, podant, seleccionant, protegint… en definitva, estimant la terra.

Comercialitzar productes alimentaris d’alta gamma, generant riquesa local i ofereint al consumidor final aliments produïts artesanalment, amb control de matèries primeres i sabors tradicionals… de la terra a la taula!

Eth Restilhè és una marca que vol representar un concepte i una manera concreta de veure i fer les coses: tradició, productes locals, agricultura natural, elaboració artesanal, biodinàmica, matèries primeres controlades, produccions limitades vs. modernitat, noves tecnologies, processos controlats, xarxes… en resum, aprofitar el modern, per reformular el tradicional!

També elaboren conserves, patés, pre-cuinats i disposen de restaurant i de botiga online on trobareu prodctes de la Vall d’Aran.

 

Embotits

Aquí teniu el llistat d’embotits que elaboren:

  • Xoliç
  • Llonganissa seca
  • Xoriço vermell
  • Cansalada curada
  • Magret d’ànec
  • Llonganissa fresca
  • Xistorra
  • Bull negre
  • Bull de ceba
  • Bull blanc
  • Bull blanc de ceps
  • Bull blanc d’ou

 

Dades de contacte

Adreça: Closes 12, 25530 Vielha (Vall d’Aran)
Telèfon: 973 643 329 
Mailinfo@restilhe.com
Webhttp://restilhe.com/es/
FacebookEth Restilhè