eth-restilhe-gourmet

Botiga online de productes gourmet de la Vall d´Aran

Un gourmet és per definició una persona amb gust delicat i exquisit paladar, coneixedor dels plats de cuina significativament refinats, que té la capacitat de ser tastador de talents de gastronomia en provar el nivell de sabor, finesa i qualitat de certs aliments i vins. A la botiga online d’Eth Restilhè han escollit una selecció de productes de primera qualitat elaborats a la Vall d’Aran, entre els quals es troba el nostre productor gourmet Arantast.

eth-restilhe-botiga

 

Com funciona

La nostra filosofia, implica entre altres moltes coses, que el client rebi sempre el producte el més fresc possible, per aquest motiu es proposa funcionar de la següent manera:

  • Es tanca el període de comandes el divendres de cada setmana a les 14:00.
  • El Dissabte al matí, es passen els diversos comandes als diferents productors, que elaboraran les seves productes durant la següent setmana.
  • En el cas de l’Obrador, de dimarts al matí ens arribessin les matèries primeres per poder elaborar o preparar, durant la següent setmana, els productes, frescos i cuits de cada client.
  • El Dilluns següent, envasem, etiquetem i encaixem les comandes.
  • El Dimarts a primera hora, surten les caixes isotermes amb transport urgent (24/48 h.)
  • El Dimecres o dijous li arriba la comanda al client en perfecte estat i acabat d’elaborar.

D’aquesta manera, obtenim una situació doblement beneficiosa (win, win situation), nosaltres minimitzem l’estoc i elaborem sobre comanda, vostès s’estalvien el risc de productes estocats i/o poc frescos, a més d’obtenir productes amb una vida útil més llarga.

 

Productors

 

A Eth Restolhè elaboren embotits, patés, conserves, pre-cuinats i disposen de restaurant.

 

Dades de contacte

Adreça: Closes 12, 25530 Vielha (Vall d’Aran)
Telèfon: 973 643 329
Web
http://restilhe.com/gourmet/es/contactenos
Mailinfo@restilhe.com
FacebookEth Restilhè