estofat-vedella-cervesa-xocolata

Un estofat dolç, picant i atrevit

 

Ingredients per a la recepta

  • 500 grams de daus de vedella per estofar de Salt de Colom
  • ½ de cervesa Rossa de L’Estupenda
  • 40 grams de xocolata negra de Salt de Colom
  • 2 baines de bitxo sec picant
  • Sal, pebre, oli i canyella

 

Elaboració de la recepta

  1. Salpebrem i saltegem els daus en oli d’oliva ben calent durant tres minuts.
  2. Seguidament incorporem la cervesa i afegirem les baines picadetes, la xocolata ratllada i el polsim de canyella.
  3. Mantindrem la cocció durant dues horetes amb un foc mig-baix i la cassola tapada.
  4. Ja podeu servir la salsa resultant generosament, sucareu de totes totes!

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un Vila Closa Negre de Vins la Botera, un vi de dens color violeta brillant i fuit en copa, caracteritzat per aromes a fruites del bosc.

vila-closa-negre-vins-la-botera

Recepta extreta de: http://quitegana.com/2014/04/receptes-facils-amb-vedella-de-carn-sargaire/