Ingredients
(Per 2 persones)

  • 150 g de bacallà esqueixat
  • 8 tomàquets secs EncantAran
  • 2 tomàquets pera
  • 1 ceba tendra
  • Olives negres
  • Oli d’oliva (el del pot dels tomàquets secs EncantAran)

 

Preparació

  1. Comencem per esqueixar el bacallà, el desfem amb els dits en la direcció de les seves fibres, el màxim possible.
  2. Després, hi afegim la ceba tallada ben petita i ho anirem barrejant amb el bacallà
  3. A continuació rallem els tomàquets pera i els afegim a la resta.
  4. Tallem a trossets els tomàquets secs EncantAran i les olives negres; i els ajuntem amb els altres ingredients.
  5. Per acabar, hi afegim 3 culleres de sopa d’oli d’oliva del pot dels tomàquets secs EncantAran.

 

Recordeu servir-ho ben fred. Que vagi de gust!

Recepta per enviada per EncantAran