enoturisme-cusco-berga

Cuscó Berga ofereix diversos paquets Turístics, relacionats amb el fantàstic món del vi i el cava. Activitats de tot tipus i per a totes les edats amb un eix central, aquest producte tan nostre i distintiu, valorat arreu del planeta.

 

Enoturisme al País del Cava

Pels amants i curiosos del món del Vi i el Cava us proposem una visita a les nostres instal·lacions per descobrí els secrets dels nostres productes,  els més singulars del Penedès. Coneix la seva història de la mà dels seus protagonistes. Sorprèn al visitant l’espectacular vista del parc natural del massís del Garraf que es pot apreciar des del mirador de la part més nova del celler.

 

Salut i Cultura Mediterrània

El vi és un producte que forma part de la nostra gastronomia I estil de vida, del nostre paisatge I dels nostres hàbits. La seva funció primordial és acompanyar els menjars. Degustar-lo lentament apreciant-ne totes les qualitats, és un plaer que no fa mal. És la nostra cultura, és la Cultura Mediterrània.

 

Diferents paquets Turístics:

Ruta Verda Circuit BTT i SenderismePoètica del PaisatgeRuta PedresecaVisita el Casc Antic Miravinya “El Circell” Rest. Can Joan Calçotada al Penedès – Segway – Wine Tours – Maridatge de Vins i Caves amb Música – Pintura amb Vi i Cava