biocultura-barcelona

 

L’edició número 23 de BioCultura Barcelona arriba, com cada primavera, al Palau Sant Jordi del 5 al 8 de maig. Dos mesos abans de començar, tot l’espai d’expositors ja estava assignat. I això que la fira continua creixent: carpa exterior bioconstrucció, carpa eco-gastronòmica, food-trucks.

Des de la seva primera edició a les Drassanes, fa 23 anys, ha plogut molt i, amb cada edició, ha augmentat el públic i les empreses expositores, així com el nombre de professionals que han fet de BioCultura el punt de trobada del sector “bio” a l’àrea mediterrània. I a què es deu aquest èxit? Sens dubte, es deu, entre altres coses, al fet que amb la primavera i amb BioCultura arriba al Palau Sant Jordi una forma d’entendre la  vida que poc té a veure amb el que veiem cada dia reflectit en els mitjans d’informació. BioCultura no només és el gran aparador de l’alimentació “bio”, de la cosmètica ecològica, de la bioconstrucció, de les teràpies naturals, del tèxtil orgànic…

És un recés de pau, un oasi d’esperança, en un món assolat per una gran crisi sistèmica, pels “sorolls de sabres”, pel neguit personal, familiar i social… i això és així, precisament, perquè BioCultura té moltes respostes als grans reptes que ens assolen com a societat, com a espècie i com a planeta. Cada vegada està més clar que, si no canviem el rumb que hem pres, els desastres (climàtics, bèl·lics, alimentaris …) als quals haurem de fer front ens col·lapsaran tant individual com col·lectivament. Davant d’això, creativitat, compromís, esperança .. Alternatives fiables, conscients, pacífiques, seductores i viables. I aquesta altra manera d’entendre la vida i l’eco-nomia està a BioCultura.

Aquests són els nostres productors gourmet que hi participen:

Productor Gourmet Número estand
Betara 6
Cal Valls 32
Mel Muria 140
Chocolates Solé 145
Herbes de la Conca 202

 

Per més informació: http://www.biocultura.org/barcelona/informacion