Codonyat El Pèsol

Codonyat El Pèsol

Típic i exquisit

El Pèsol neix als anys 80 de la mà de Víctor Trias. Seguint la tradició familiar i coneixent el mercat fruiter, va iniciar l’elaboració i comercialització del codonyat. Unes postres molt típiques de Catalunya amb un toc exquisit i diferenciat de la resta. A més, també va entrar en el món de les melmelades. Els productes van tenir una gran acceptació, tant en clients com en publicacions especialitzades en gastronomia. Sempre elaborats amb la millor fruita, seguint els processos tradicionals i naturals per obtenir la màxima qualitat.

Codony El Pèsol

Codony El Pèsol

A partir d’aquí, el catàleg s’ha anat renovant i innovant, amb nous productes que avui en dia són presents en receptes de cuiners destacats. Les possibilitats són infinites, tant en receptes dolces com salades, ja estem davant de productes molt versàtil. Des de les combinacions més clàssiques, fins les més innovadores. El límit és la imaginació.

A banda del nostre territori, El Pèsol també exporta els seus productes arreu del món. Europa, Estats Units d’Amèrica o Hong Kong, són alguns de les destinacions on es pot gaudir del codonyat, melmelades i gelees. Es tracta, doncs, d’un producte gourmet, elaborat aquí i amb moltíssima projecció internacional.

Condonyat

Figat

 

Taronjat

 

Prunat

 

Melmelada

Melmelada de tomàquet

Melmelada de tomàquet

 

Dades de contacte

Adreça: Corbera De Llobregat 08757
Telèfon: (+34) 93 650 03 89 / 93 650 41 04
Mail: codonyat@elpesol.cat
comptabilitatelpesol@hotmail.com
victor-elpesol@hotmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/elpesol/