Pernil i xocolata emocions diferents

 

El pernil i la xocolata generen emocions diferents segons el sexe.

Un estudi científic demostra com afecten les emocions als homes i a les dones davant aliments típics d’aquí Catalunya com és el pernil.

Aquest estudi ha estat realitzat per Miguel Valdeolmillos, catedràtic de Neurociències del CSIC-Universitat Miguel Hernandez que amb aquest estudi ha volgut demostrar la relació que hi entre el cervell i les emocions alhora de menjar. Per realitzar l’estudi es va agafar una mostra de 40 persones entre 18 i 80 anys. Els aliments que es van escollir per fer l’estudi han estat: pernil, truita, guisats tradicionals i xocolata.

Els resultats de l’estudi va demostrar variacions respecte el sexe, ja que a les dones el cervell mostra més activitat des de el primer moment (quan veuen el menjar). Mentre que en els homes l’activitat del cervell s’incrementa quan aquests degusten el menjar.

Els homes reaccionen més davant de xocolata per davant de la truita i els guisats tradicionals. I les dones s’emocionen més amb plats tradicionals i amb la xocolata també.

 

menjar i emocions