do-catalunya-bloc-docat-vi

La Denominació d’Origen Catalunya organitza enguany el 6è Concurs BlocDOCat, i ho fa amb novetats respecte a les categories de participació. En total es premiaran 3 categories:

  • Millor text sobre #vicatalà i cultura vitivinícola
  • Millor vídeo sobre #vicatalà i cultura vitivinícola
  • Millor imatge sobre #vicatalà i cultura vitivinícola

Els tres premis estaran valorats en 2.000€ i qualsevol text, vídeo o imatge presentat a concurs haurà de publicar-se en xarxes socials (Twitter, Facebook, Instagram o YouTube) etiquetant a la DO Catalunya i afegint l’etiqueta #VIBlocDOCat.

I tot i que el període d’inscripcions ha arribat al seu equador, aquells qui vulguin participar encara ho poden fer fins el diumenge 18 de novembre a través de la web www.docat.cat/ emplenant el formulari pertinent per a cada categoria.

Una altre de les novetats és que el concurs no comptarà amb categories en funció de l’origen / ubicació dels participants. Qualsevol persona, de qualsevol país, podrà presentar-se a qualsevol de les 3 categories establertes i en qualsevol de les llengües permeses en el concurs: català, castellà i anglès.

Recordem que la finalitat del concurs ha estat sempre la de reconèixer i premiar la difusió dels valors de la cultura del vi i concretament del vi català, seguint sempre una visió innovadora i creativa. Seguint aquest criteri, la DO Catalunya vol reconèixer els espais virtuals que serveixen com a plataforma de reflexió, divulgació o intercanvi d’opinions i sobretot els nous suports i canals que han aparegut els darrers anys.

 do-catalunya-blocdocat

Com s’atorgaran els premis

Un jurat multidisciplinari valorarà totes les candidatures i, en aquesta ocasió, nomenarà un guanyador/a per a cada categoria. Però a més podrà atorgar fins a 2 mencions especials per categoria, si s’escau, que guanyaran uns lots de vins DO Catalunya.

Per a més informació i per a consultar les bases completes del concurs: https://docat.cat/6e-concurs-blocdocat/