formatge-madurat-cabra-mas-garet

El 6è millor formatge del món

El formatge madurat de cabra elaborat amb llet de cabra ecològica del nostre productor gourmet Mas El Garet, està considerat el 6è millor formatge del món. Així ho ha determinat el prestigiós concurs World Cheese Awards celebrat a Bergen, Noruega. Mas El Garet és un dels 16 escollits com millors formatges.

Es tracta dels 16 formatges que han obtingut la distinció de Super Gold, i que es consideren absolutes exquisideses mundials segons el jurat d’aquest certamen, format per fins a 230 especialistes en la matèria.

formatges-premiats-mas-garet-world-cheese-awards

En aquest concurs internacional, es premien diferents categories amb quatre distincions: Super Or, Or, Plata i Bronze. Mas el Garet, a més, s’ha emportat l’or per al formatge de cabra de Pebre Negre Ecològic Mas El Garet, en la categoria de formatges aromatitzats de cabra, mentre que el cabra Garrotxa Ecològic ha estat guardonat amb la medalla de plata. El llistat amb la classificació final, es pot consultar aquí.

A Mas El Garet defineixen el seu producte delicatessen com un formatge d’escorça rugosa, natural, neta i de tonalitats marrons i grisos. Quan es talla, “apareix una textura tacada, cremosa i equilibrada. En boca, la maduració correcta del formatge mostra caràcter i singularitat. És un formatge per descobrir lentament”. I els premis avalen la seva qualitat, ja que en les edicions del 2012 i 2013 ja va guanyar la medalla de plata.