eixample-casa-asia

Casa Àsia de Barcelona

 

 

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) a través de l’empresa pública Promotora d’Exportacions Agroalimentàries (PRODECA) i amb la col·laboració d’EU-China SME Centre de Beijing i Casa Àsia, ha organitzat, en la seva ferma aposta per la internacionalització del sector, el  seminari ‘El sector de l’alimentació i begudes a Xina: desafiaments, oportunitats i tendències de consum’, que tindrà lloc el proper 7 de març, a la seu de Casa Àsia de Barcelona.

En aquesta sessió s’oferirà l’ocasió d’adquirir un major coneixement sobre les oportunitats existents a la Xina per a les pimes catalanes del sector agroalimentari i sobre algunes de les principals tendències de consum. A més, també es tractarà de l’ecosistema d’ecommerce a Xina i les oportunitats que genera per al sector d’alimentació i de begudes.
És sabut que Xina és un país de més de 1.350 milions d’habitants, però no és un mercat homogeni, senzill i suficientment conegut per les nostres empreses. Tanmateix aquest mercat marca les tendències mundials i lidera les oportunitats de negoci en molts sectors; i el sector de l’alimentació i les begudes no n’és una excepció.
El Departament d’Agricultura, que manté l’aposta per donar suport a les exportacions agroalimentàries, organitza aquesta actuació amb l’objectiu de facilitar a les empreses agroalimentàries l’accés al mercat asiàtic com a estratègia de diversificació i ampliació de mercats.