carn_agricultura

 

Esther Peña, directora del desenvolupament rural va participar el passat 29 d’octubre a la jornada tècnica de boví de carn d’Alcarràs, on s’ha presentat un resum de la nova Política Agrària Comuna (PAC) i anàlisi de la instauració.

En aquest mateix esdeveniment es va aprofitar per parlar que a carn que es produeix a Catalunya és de qualitat i plenament segura, tant des del punt de vista de la salut, com de les garanties de qualitat, traçabilitat i controls del procés de producció i transformació, fet que li aporta uns alts estàndards de qualitat.

Durant la jornada celebrada a Alcarràs, s’han posat sobre la taula temes d’actualitat sòcio-econòmica relacionada amb el sector del boví de carn  i hi han participat destacades personalitats del món de la producció ramadera, i en concret de la relacionada amb el boví d’engreix com són el secretari general d’Agricultura i Alimentació del Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient (MAGRAMA), Carlos Cabanas, el President d’Asoprovac de Catalunya, Ricard Gòdia, i el President de l’Associació de Ramaders de Boví de Carn d’Alcarràs Ruben Manonelles, entre d’altres.