cigromenut-terrassa

 

Amb la celebració de les Jornades gastronòmiques del Cigró menut i el bacallà es vol apropar al públic, una vegada més, el cigró menut del Vallès, un producte autòcton i de qualitat, fruit del treball dels pagesos locals i comarcals i producte seleccionat de Terrassa Gastronòmica. En l’edició 2016, s’incorpora per primera vegada un nou producte, el bacallà, per a donar més varietat i incloure a les jornades una innovació culinària.

Els restaurants i bars participants ofereixen menús i tapes elaborats per a l’ocasió on el Cigró menut i el bacallà són els protagonistes dels plats, acompanyats de la cervesa Damm Inèdit.Aquest any, les Parades adherides a Terrassa Gastronòmica del Mercat de la Independència i del Mercat de Sant Pere han organitzat un Concurs de Receptes de Cuina per a que tots els clients, puguin aportar les seves receptes, guanyar premis i col·laborar amb el receptari dels productes de Terrassa Gastronòmica. Consulteu les bases del concurs a les Parades adherides dels Mercats.

Activitat organitzada pel Gremi Empresarial d’Hostaleria i comarca amb la col·laboració de Damm Inèdit, l’Associació de Concessionaris del Mercat de la Independència i Terrassa Gastronòmica.