germans-roca

El Celler de Can Roca està considerat com el segon millor restaurant del món segons la llista internacional dels 50 millors restaurants del món que publica cada any la revista britànica ‘Restaurant Magazine’. El restaurant gironí ha estat superat per l’italià Osteria Francescana, que s’ha convertit així en el primer restaurant d’aquest país que s’alça amb el màxim guardó, que es determina per les votacions de 900 experts internacionals.

Amb el Celler de Can Roca, un total de set restaurants espanyols es troben entre els cinquanta millors del món, segons la llista internacional dels 50 millors restaurants del món que publica cada any la revista britànica ‘Restaurant Magazine’ i que s’ha donat a conèixer durant una gala celebrada a Nova York. Aquests són del Celler de Can Roca de Girona, que ja havia obtingut el màxim guardó el 2015 i el 2013; el Mugaritz (lloc número 7), l’Asador Etxebarri (al número 10), l’Eneko Atxa (al número 16), Arzak (al número 21), el Tickets (en el lloc 29) i Quique Dacosta (en el lloc 49).

D’altra banda, ‘Restaurant’ ha guardonat a més a un dels germans Roca, Joan Roca, amb el XefsChoice Award, escollit entre els 50 millors cuiners de tot el món.