El CAFE DELS ARTISTES va néixer definitivament el 29 de Juny de 2010. Tot i això, feia molt de temps que el projecte s’havia anat forjant.

Es va tractar de fusionar l’oci, amb l’art i la cultura Lleidatana, i fer d’aquesta simbiosi, un punt de trobada, obert a tothom i on poder gaudir de bona música, bon ambient, i per suposat, d’un bon àpat.

El cafè dels Artistes va ser un projecte costós, on vam haver de coordinar-nos amb els artistes de la nostra vila. Necessitàvem una part, ni que fos petita, de cadascun d’ells, per a que la idea agafés forma. I d’aquesta manera vam poder unir la il·lusió, les ganes, i el treball, per fer un lloc per a tots vosaltres!

Actualment comptem amb un gran recull de fotografies d’artistes de la mida de Marius Torres, cedides per el fons de la UDL. Fotografies de grups musicals dels anys 60, 70, 80 i 90, de compositors com ara En Ricard Vinyes. També comptem amb escultures d’autor i pintures, que bé mereixen que ens aturem uns minuts per poder-nos delectar.

Tota aquesta miscel·lània permet que actualment puguem gaudir d’un bon cafè amb la millor companyia, i en el millor espai.

Telèfon: 973 22 48 58
 Web: www.elcafedelsartistes.es