ebrecultius-agrobotiga

Els cultius del Delta de l´Ebre

Des d’Ebrecultius, faciliten tot tipus de serveis per al desenvolupament de qualsevol cultiu. Des del subministrament de llavors, passant per un assessorament professionalitzat, tot tipus de productes fitosanitaris, adobs i acabant per l’elaboració del quadern de camp obligatori per a cada explotació.

El seu lema diari és treballar i actuar sempre de la manera més correcta possible, això explica la raó per la qual només treballen amb productes nacionals i autoritzats al nostre país.

L’any 2016 han innovat la tècnica de sembra en sec de l’arròs al Delta de l’Ebre, deixant unes molt bones expectatives i amb moltes ganes d’emprendre la temporada vinent.

També compten amb un apartat d’agrobotiga on intenten comercialitzar la majoria de producte català de qualitat i on podreu trobar un gran assortit d’arrossos propis de la zona on estan ubicats.

agrobotiga-ebrecultius

 

Agrobotiga

A la seva agrobotiga podreu trobar Vins i Caves, Xocolata i Torrons, Arròs i derivats, Pernils i Embotits, Conserves, Lots de Regal i Accessoris. Tots els productes són de la seva zona i de qualitat.

conserves-ebrecultius

vins-ebrecultius

xocolata-ebrecultius

fruits-secs-mel-ebrecultius

caves-ebrecultius

 

Dades de contacte

Adreça: EBRECULTIUS, S.L.
POL·LÍGON INDUSTRIAL LES MOLINES PARCEL·LA 2.2. DELTEBRE
Telèfon: 977 48 14 13
Mail: web@ebrecultius.com
Web: https://ukimijadaj.jimdo.com/
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100013908766655&fref=ts