La millor selecció de vi

Decántalo és la millor botiga de vins per comprar vi online. Trobareu una gran selecció de vi espanyol, vi francès, vi italià. Des del seu magatzem refrigerat de més de 1000m2 ubicat al centre de Barcelona gestionen íntegrament totes les etapes de la seva activitat comercial: l’estoc i la conservació del vi, la preparació i l’enviament de les comandes. A més ofereixen assistència personalitzada a través del seu servei d’atenció a client en cinc idiomes. Per això compten amb un equip de professionals format per experts en vi, logística, màrqueting en línia, atenció a client i traduccions. Tot el necessari per apropar-te els millors vins fins a casa!

A més, trobareu un gran ventall de destil·lats de tot tipus. Ginebra, whisky, vodka, rom… Sempre de la millor qualitat ja que han estat seleccionats acuradament per professionals. També et poden aconsellar gràcies al seu servei online.

Les DO de Catalunya, considerades com algunes de més qualitat del món, les trobareu a Decántalo. Aquí teniu alguns exemples de DO Cava, DO Penedès i Corpinant.

 

DO Cava

El cava va néixer com el Champagne, però a més de 1.200 quilòmetres de distància en latitud i amb una diferència de 100 anys. Això fa que cadascun dels productes siguin diferents, mai no són iguals. I això passa encara que s’apliquin les mateixes tècniques durant el cultiu i siguin les mateixes varietats. Les plantes i els ceps vegeten millors en aquesta zona que en les del Champagne i fan que el clima i el sòl incideixin de manera directa. Només així s’aconsegueix la seva qualitat, preuada arreu del món.

 

DO Penedès

 

Corpinant

Corpinnat és una marca col·lectiva que busca distingir i posicionar vins escumosos de qualitat de cor del Penedès. Va néixer per donar resposta a una sèrie de compromisos que certs elaboradors de grans escumosos compartien.

 

 

Dades de contacte

Adreça: C/ Piquer, 6 (08004) Barcelona
Mail: info@decantalo.com
Telèfon: +34 934 461 813 (Dilluns a Dijous de 9:30-14:00h i 15:30-18:30h Divendres 9:30 – 15:00h)
Web: https://www.decantalo.com/ca/
Facebook: https://www.facebook.com/decantalo
Twitter: https://twitter.com/decantalo_es
Instagram: https://www.instagram.com/decantalo/?hl=es