cuscus

 

Una recepta gustosa i nutritiva

Ingredients per a la recepta

  • 500gr de sèmola de blat d’Eco-Salim
  • 1 ceba de La Masia 
  • 2 tomàquet madurs de La Masia 
  • 1 pebrot vermell i verd de La Masia 
  • 1 pastanaga i 1 carbassó de La Masia 
  • Pebre, sal, comí, oli d’oliva
  • 200cl de brou de verdures o aigua

 

Elaboració de la recepta

  1. Preparar les verdures, pelar i picar la ceba, tallar la pastanaga a rodanxes, els pebrots a quadres, el carbassó a daus i els tomàquets en trossos mitjans.
  2. Cobrir el fons d’una olla amb oli d’oliva, quan estigui calent afegim la ceba i la sofregim, posteriorment afegim els pebrots i pastanaga i ofeguem tot junt durant un parell de minuts. Afegim una mica de comí i pebre i afegim el brou o aigua. Tot això es cou durant uns 5min i incorporem immediatament el tomàquet i carbassó per deixar-ho 10 min més al foc. El apartem del foc.
  3. Preparem la sèmola, posem mig litre d’aigua a escalfar amb una mica d’oli i sal. Quan comenci a bullir, la apartem del foc i la tirem sobre la sèmola que estarà apartada en una font. Remenem amb una forquilla la barreja i cobrim la font amb una tapadora o drap.
  4. Quan la sèmola hagi absorbit tota l’aigua, remenem de nou perquè quedi solta i afegim les verdures i una mica brou de la cocció. El posem mitja hora a la nevera i llest per menjar.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb una cervesa N’Alera Pale Ale de Lo Perot, una cervesa lleugera en cos i gasificació moderada. poca amargor final però amb gustos florals, que equilibren la dolçor dels malts.

alera-pale-ale-perot

Recepta extreta de: http://bulevip.com/blog/receta-fitness-cuscus-con-verdura/