cusco-berga-caves-vins

El celler Cuscó Berga presentarà els seus productes Ecològics, Bio i Orgànics, entre altres, el proper 18 d’abril a la Fira Alimentaria de Barcelona.  El seu estand és el B300, que es troba dintre de l’estand Fine Foods, dedicat a productes artesans, delicatessen i gourmet.

El celler Cuscó Berga està ubicat en un petit poble Les Gunyoles Municipi Avinyonet del Penedès (Barcelona), que relacionen aquest municipi, (degut a la descoberta d’un jaciment Ibèric “Font de la Canya”), directament amb la pràctica de la vitivinicultura i el consum del vi a època dels fenicis durant el segle VII aC, i es confirma com l’origen de la vinya a Catalunya. Viticultors des del segle XIX, segueix una tradició familiar. És un celler conceptual modern amb un control de qualitat molt estricte, que garanteix l’alta qualitat dels vins i caves en cada fase de la seva elaboració.

Elaboren i comercialitzen aquests vins, caves, amb la marca Cuscó Berga. Estan especialitzats en Vins Varietals i Caves Premium, Reserves, Gran Reserves i Gourmets reconegudes a nivell nacional i internacional.

alimentaria-2018

Si voleu més detalls sobre els seus productes Ecològics, Bio, Orgànics,  no dubteu a visitar-los el dia 18/04/2018, al seu estand Fine Foods, dedicat a productes artesans, delicatessen i gourmet. I dins d’aquest espai, el seu és l’estand B300 a la fira:

https://ecatalogue.firabarcelona.com/Alimentaria/exhibitor/detail/12627

Fira de Barcelona. Recinte Gran Via
Avinguda de Joan Carles I, 64, 08908 l’Hospitalet de Llobregat
Pavelló 3, nivell zero, saló Multiple Foods, espai Fine Foods, estand B300