fira-apat-2017-01

El Celler Cuscó Berga de les Gunyoles d’Avinyonet, ha portat aquest mes d’octubre l’origen de la vinya a la Cúpula de les Arenas a Barcelona. Fira ÀPAT, és la fira professional dels aliments produïts a Catalunya, on els productors i elaboradors de productes catalans poden presentar cada any els seus productes a botigues, restaurants, hotels, vinoteques, distribuïdors i consumidors finals.

Presentant els seus millors productes del Penedès, un cava Brut Nature Reserva Premium i un Cava Ecològic Gran Reserva Brut Nature Gourmet, acompanyat de tres vins varietals blanc Xarel.lo 100%, un rosat Merlot 100% i un vi negre Cabernet Sauvignon 80% i Merlot 20%..

Enguany també promocionava la zona, el territori mitjançant activitats turístiques, en la qual destaca el Land Rover Wine Tour per les vinyes i les seves escapades al mirador singular de 360o Miravinya el Circell, situat al Puig de la Mireta.

El Celler Cuscó Berga s’ha especialitzat en la elaboració de Caves Prèmium i Gourmets, així com en Vins Varietals del Penedès. Des de Cuscó Berga volem compartir la nostra satisfacció per poder participar en aquesta Fira com a productors catalans i donar-nos a conèixer per tot el territori català. La nostra aposta és la pràctica total de l’Agricultura Ecològica, per elaborar Vins i Caves al màxim nivell de qualitat.

fira-apat-2017-04