licor_de_cerveza c13

Cervesa Ctretze prové del Pallars Jussà i de les altes muntanyes. El nom Ctretze té l’origen en el nom que té la carretera que travessa la comarca i que serveix d’unió amb la resta del territori. L’objectiu de les seves cerveses tradicionals és donar a conèixer la cultura cervesera que hi ha als Pirineus a tota la resta de Catalunya i ser una referència dintre el sector.

Ratafia dels Raiers Licors Portet fou fundada el 1884 pels germans Ribera de Cal Col.lector de Conques en un local situat al costat de la font del Pou de la Pobla de Segur. Des del seu principi s’elaboraven dos tipus de rom, cinc de conyac o brandy i quatre d’anís. Avui en dia es tracta d’una fàbrica familiar on s’elaboren artesanalment tot un seguit de licors tradicionals del Pirineu. Disposa de dos alambins de destil·lació (un de molt antic) per aromatitzar alcohols amb les diverses plantes així com d’una bona quantitat de bótes de fusta per envelliment.

Les dues empreses han col·laborat per crear el Licor de cervesa de 24 graus, el primer licor de cervesa 100% Pallarès! És la novetat d’aquest any, un licor que no us deixarà indiferents i que podeu adquirir a la botiga dels Pallars.